Supă Pentru Cuscus
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și supă vegetariană? Supa pentru cuscus ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 290 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, roșii, morcov și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Supă De Paella Cu Cuscus, Supă de roșii și cuscus, și Cuscus paella supa pentru doi.
Instrucțiuni
Tăiați toate legumele în bucăți medii.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea și sotati legumele împreună cu sarea, piperul și sosul fierbinte timp de 2 până la 3 minute.
Adăugați apă, fasole garbanzo, coriandru, turmeric și cub de bouillon. Aduceți supa la fiert. Spălați bine ouăle și adăugați-le în tigaie. Reduceți focul și fierbeți timp de 30 de minute.
Scoateți ouăle, acum fierte tare; coaja, felie, și se adaugă la supa. Se fierbe încă 15 până la 20 de minute.
Se servește peste cuscus aburit.