Supă Pentru Cuscus
Supa pentru cuscus este o fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 290 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de ouă, sare, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cuscus paella supa pentru doi, Supă De Paella Cu Cuscus, și Supă de roșii și cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați toate legumele în bucăți medii.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea și sotati legumele împreună cu sarea, piperul și sosul fierbinte timp de 2 până la 3 minute.
Adăugați apă, fasole garbanzo, coriandru, turmeric și cub de bouillon. Aduceți supa la fiert. Spălați bine ouăle și adăugați-le în tigaie. Reduceți focul și fierbeți timp de 30 de minute.
Scoateți ouăle, acum fierte tare; coaja, felie, și se adaugă la supa. Se fierbe încă 15 până la 20 de minute.
Se servește peste cuscus aburit.