Supa pentru cuscus este o fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 290 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de ouă, sare, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cuscus paella supa pentru doi, Supă De Paella Cu Cuscus, și Supă de roșii și cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați toate legumele în bucăți medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea și sotati legumele împreună cu sarea, piperul și sosul fierbinte timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Sos Fierbinte
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați apă, fasole garbanzo, coriandru, turmeric și cub de bouillon. Aduceți supa la fiert. Spălați bine ouăle și adăugați-le în tigaie. Reduceți focul și fierbeți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
Supă
Coriandru
Turmeric
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți ouăle, acum fierte tare; coaja, felie, și se adaugă la supa. Se fierbe încă 15 până la 20 de minute.