Supă Miso De Iarnă
Supa Miso de iarnă este o fără gluten și vegan supă. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 95 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, fulgi de wakame, napi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Miso Dovleac De Iarnă Cu Susan, Salată de varză de Bruxelles de iarnă cu sos miso de ghimbir, și O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung.