Supa Miso cu ciuperci Enoki ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 69 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bonito, ciuperci enoki, miso și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă Miso cu ciuperci Enoki, Supă Miso Cu Ciuperci Enoki, și Școală de gătit: Miso Ramen cu pui glazurat Miso, Enoki și ciuperci Shimeji pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați apa și bonito; lăsați să stea 2 minute. Strecurați lichidul printr-o sită fină într-un castron; aruncați solidele. Aduceți lichidul la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați miso galben și roșu și sos de soia; se amestecă bine cu un tel până se omogenizează. Împărțiți ciupercile enoki și tofu în mod egal între 6 boluri de supă și puneți 1 cană de supă în fiecare castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Enoki
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Red Miso
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Rezerva de Morgenzon Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.