Supă Miso cu ciuperci Enoki
Supa Miso cu ciuperci Enoki ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 69 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bonito, ciuperci enoki, miso și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă Miso cu ciuperci Enoki, Supă Miso Cu Ciuperci Enoki, și Școală de gătit: Miso Ramen cu pui glazurat Miso, Enoki și ciuperci Shimeji pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa și bonito; lăsați să stea 2 minute. Strecurați lichidul printr-o sită fină într-un castron; aruncați solidele. Aduceți lichidul la fiert într-o cratiță mare.
Adăugați miso galben și roșu și sos de soia; se amestecă bine cu un tel până se omogenizează. Împărțiți ciupercile enoki și tofu în mod egal între 6 boluri de supă și puneți 1 cană de supă în fiecare castron.