Supă mexicană de șuncă și fasole

Supă mexicană de șuncă și fasole
Supa mexicană de șuncă și fasole este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 310 calorii. Un amestec de frunze de dafin, chimen măcinat, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Caserola cu șuncă și fasole verde, Supă Mexicană De Fasole, și Supă mexicană de porumb și fasole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sortează și spală fasolea; se pune într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute; se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Scurgere.
3
Combinați fasolea, bulionul și următoarele 8 Ingrediente (bulion prin usturoi) într-un cuptor olandez; aduceți la fierbere. Acoperiți parțial; reduceți căldura la mediu-scăzut. Fierbeți 1 1/2 ore sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Se amestecă roșiile și chile; se fierbe 30 de minute. Aruncați frunzele de dafin și chile. Supă de oală în 8 boluri. Se acoperă cu brânză; se presară cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate54
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista