Supă Mexicană De Brânză De Vită

Supa mexicană de brânză de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6. O porție conține 542 calorii, 29G de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, carne de vită măcinată, mexicorn și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Carne de vită mexicană și supă de mămăligă, Caldo de Res (supă mexicană de vită), și Caldo De Res (O Supă Mexicană De Vită-Legume).
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă roșiile, porumbul și brânza. Gatiti si amestecati pana se topeste branza.