Supă Italiană De Tortellini

Supă Italiană De Tortellini
Supa Italiană Tortellini ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 7 porții cu 157 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți parmezan, spanac, bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă Italiană De Tortellini, Supă Italiană De Tortellini, și Supă Italiană De Tortellini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați tulpinile exterioare din fenicul; tăiați becul în jumătate pe lungime și îndepărtați miezurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2
Tăiați fiecare jumătate vertical în felii subțiri.
3
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Adăugați fenicul, morcovul și usturoiul; gătiți 10 minute sau până se înmoaie, amestecând des. Se amestecă bulionul și următoarele 3 ingrediente. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
5
Se amestecă pastele și spanacul. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 5 minute sau până când pastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Scoateți și aruncați frunza de dafin. Supă de lingură în boluri individuale; presărați fiecare porție cu 1 linguriță de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
PolonicPolonic

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Felsina Berardenga Chianti Classico ( jumătate de sticlă). Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată fructe de pădure proaspete, cu note de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Spectator De Vin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista