Supă italiană de macaroane
Supa italiană de macaroane durează aproximativ 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. O porție conține 432 de calorii, 27 g de proteine și 13 g de grăsimi. Pentru 1,61 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Taste of Home necesită parmezan, ceapă, apă și ulei de măsline. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat mediteranean. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 67%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și supa italiană de macaroane cu curcan, macaroanele italiene de pe plită și macaroanele cu brânză italiană.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez sau într-un ibric pentru supă, căleți șunca, ceapa și usturoiul în ulei până când ceapa este fragedă.
Adăugați următoarele șase ingrediente; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Adăugați fasole; se fierbe, neacoperit, timp de 1 oră.
Serviți peste macaroane; se ornează cu brânză dacă se dorește.