Supă italiană de macaroane

Supă italiană de macaroane
Supa italiană de macaroane durează aproximativ 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. O porție conține 432 de calorii, 27 g de proteine și 13 g de grăsimi. Pentru 1,61 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Taste of Home necesită parmezan, ceapă, apă și ulei de măsline. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat mediteranean. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 67%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și supa italiană de macaroane cu curcan, macaroanele italiene de pe plită și macaroanele cu brânză italiană.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez sau într-un ibric pentru supă, căleți șunca, ceapa și usturoiul în ulei până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați următoarele șase ingrediente; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
3
Adăugați fasole; se fierbe, neacoperit, timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
4
Serviți peste macaroane; se ornează cu brânză dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane InelMacaroane Inel
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate30
Revista