Supă italiană de cârnați și paste
Supa italiană de cârnați și paste ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 428 calorii, 24g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de paste, busuioc, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Încercați Cârnați și paste italiene, Paste Cu Cârnați Italieni, și Paste Italiene Cu Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Strângeți cârnații din carcase într - o tigaie de 8 până la 10 litri la foc mare și amestecați des, rupându-i cu o lingură, până se rumenesc și se sfărâmă, 8 până la 10 minute. Scoateți lingura și aruncați toată grăsimea din tigaie, cu excepția a 1 lingură.
Adăugați morcovi, ceapă și usturoi; amestecați des până când ceapa este moale, 5 până la 7 minute.
Adăugați bulion, roșii (inclusiv suc), fasole și busuioc și aduceți la fierbere.
Adăugați paste, reduceți focul și fierbeți, acoperite, amestecând ocazional, până când pastele sunt doar fragede pentru a mușca, aproximativ 10 minute. Degresați și aruncați grăsimea. Se amestecă spanacul și se gătește doar până se ofilește, aproximativ 30 de secunde.
Se adaugă sare și piper după gust.
Serviți supa din tigaie sau turnați într-o tureen. Oferiți parmezan pentru a adăuga după gust.