Nevoie de o curs principal fără gluten? Supa italiană de chiftele cu aragaz lent ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 5 și costă 1,71 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 420 calorii. Un amestec de bulion de vită, parmezan, chiftele și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tocană De Chiftele Italiană Ușoară Cu Aragaz Lent, Supă De Piatră Cu Chiftele Cu Aragaz Lent, și Supă Mexicană De Chiftele Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
În aragazul lent de 3 până la 4 litri, amestecați toate ingredientele, cu excepția brânzei.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.