Supă indiană de dovleac prăjită cu naan însămânțat

Supă indiană de dovleac prăjită cu naan însămânțat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați supa de dovleac prăjită indiană cu naan însămânțat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 383 calorii. Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 4 și costă $2.68 pe portie. 273 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca o supă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită stoc de legume, morcovi, lapte de nucă de cocos și pachet de coriandru. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este uimitor. Pizza Naan Cu Dovlecei Prăjiți, Împletitură De Dovleac Însămânțată, și Dovlecei Prăjiți Cu Condimente Indiene, Iaurt Și Semințe sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aruncați legumele cu 2 lingurițe de pastă de curry și tulpinile de coriandru, apoi condimentați. Împărțiți între 2 tăvi căptușite cu pergament de copt și prăjiți timp de 20 de minute. Întoarceți legumele, apoi schimbați tăvile în cuptor și gătiți încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Încălziți restul de pastă de curry cu un strop de apă, adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Adăugați legumele prăjite și bulionul și fierbeți până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Adăugați frunzele de coriandru și blitz cu un blender de mână. Reveniți la foc, adăugați laptele de cocos și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
6
Ungeți pâinea naan cu ulei de usturoi, presărați cu semințe și coaceți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
NaanNaan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Serviți alături de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Nigl Freiheit Gruner Veltliner cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
# 48 Wine Spectator Top 100 din 2018Nas fermecător, arome de mere galbene, caracter Fructat fin, aciditate ușor vâscoasă, vie și frumos integrată, coboară bine, tonuri minerale picante și picante în finisaj.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate27
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista