Supă Gazpacho în castravete
Supa Gazpacho în castravete ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 94 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 73 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de arpagic, castraveți, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Castravete Gazpacho, Tomate Castravete Gazpacho, și Busuioc castravete gazpacho.
Instrucțiuni
Tăiați întregul castravete decojit în bucăți lungi de 1 1/2 până la 2 inci. Stand-le în poziție verticală și tăiați partea de jos, astfel încât acestea sunt nivel și nu va cădea peste. Folosind o lingură sau un baller de pepene galben, îndepărtați semințele interioare și pulpa 2/3 din drum în castravete, formând un pahar "shooter". Puneți într-un castron și dați-l la frigider până când este gata de utilizare.
Într-un castron mare combinați toate ingredientele rămase, acoperiți și refrigerați timp de cel puțin 4 ore. Acest lucru va oferi supa timp pentru a amesteca toate aromele împreună și a lăsa sucurile din legume să se amestece.
Când sunteți gata de servit, lingurați supa în paharele de castraveți și serviți.
Lăsați-vă oaspeții să se bucure de supă, apoi mâncați "așa-numitul pahar shooter".
O supă răcoritoare răcoritoare.