Supa galbenă de mazăre tăiată necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară are 351 de calorii, 22 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6. Pentru 1,22 USD per porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru toamna. Dacă aveți la îndemână mazăre, suc de lămâie, fistic și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca fel principal. Cu un scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Supa de mazăre galbenă, Supa de mazăre și Supa de mazăre.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, căliți ceapa și țelina în ulei și unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați bulion; aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Adăugați mazărea; se intoarce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră sau până când mazărea este fragedă.