Supă franceză de ceapă și mere

Supă franceză de ceapă și mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa franceză de ceapă și mere. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 228 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită cu sodiu inferior, frunze de dafin, pâine cu aluat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Supă De Ceapă Franceză De Mere, Supă De Ceapă Franceză De Cidru De Mere, și Supă de ceapă franceză fără mere și fără Gluten.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 5 minute, amestecand frecvent. Continuați să gătiți 50 de minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați piper, măr, crenguțe de cimbru și frunze de dafin; gatiti 3 minute sau pana cand merele se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MărMăr
PiperPiper
4
Adauga vin; gatiti 2 minute, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați bulion și cidru; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 45 de minute. Aruncați frunzele de dafin; se amestecă oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
OțetOțet
BulionBulion
CidruCidru
6
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
7
Aranjați cuburile de pâine într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu; se fierbe 2 minute sau până se prăjește, întorcându-se după 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Puneți 1 cană de supă în fiecare din cele 10 boluri de supă rezistente la cuptor. Împărțiți crutoanele uniform între boluri și acoperiți fiecare porție cu aproximativ 3 linguri de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
BrânzăBrânză
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
10
Așezați bolurile pe tigaia cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
11
Coaceți la 500 timp de 8 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Garnisiți cu frunze de cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista