Supă franceză de ceapă și mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa franceză de ceapă și mere. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 228 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită cu sodiu inferior, frunze de dafin, pâine cu aluat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Supă De Ceapă Franceză De Mere, Supă De Ceapă Franceză De Cidru De Mere, și Supă de ceapă franceză fără mere și fără Gluten.
Instrucțiuni
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 5 minute, amestecand frecvent. Continuați să gătiți 50 de minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Adăugați piper, măr, crenguțe de cimbru și frunze de dafin; gatiti 3 minute sau pana cand merele se inmoaie.
Adauga vin; gatiti 2 minute, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite.
Adăugați bulion și cidru; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 45 de minute. Aruncați frunzele de dafin; se amestecă oțetul.
Aranjați cuburile de pâine într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu; se fierbe 2 minute sau până se prăjește, întorcându-se după 1 minut.
Preîncălziți cuptorul la 50
Puneți 1 cană de supă în fiecare din cele 10 boluri de supă rezistente la cuptor. Împărțiți crutoanele uniform între boluri și acoperiți fiecare porție cu aproximativ 3 linguri de brânză.
Așezați bolurile pe tigaia cu jeleu.
Coaceți la 500 timp de 8 minute sau până când brânza se topește.
Garnisiți cu frunze de cimbru, dacă doriți.