Supă Fava și Pecorino: Zuppa di Fave e Pecorino

Supă Fava și Pecorino: Zuppa di Fave e Pecorino
Supa Favan și Pecorino: Zuppa di Fave e Pecorino ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 286 calorii, 17g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți cimbru, pătrunjel, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 92%. Încercați Supă Favan și Pecorino: Zuppa di Fave e Pecorino, Insalata di fave e pecorino (salată proaspătă de fasole și brânză pecorino), și Tartele de fasole Fava și pecorino pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, așezați fasolea fava, escarola, șalota, usturoiul întreg, cimbru și piper și adăugați suficientă apă pentru a ajunge la 2 inci deasupra solidelor. Aduceți la fierbere, reduceți la foc mic și gătiți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Fasole FavaFasole Fava
EscarolaEscarola
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Pureați amestecul în vasul unui robot de bucătărie și reveniți în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Într-o tigaie mică, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați usturoiul tocat și gătiți până începe să se coloreze, aproximativ 2 minute, apoi adăugați pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
5
Se toarnă acest amestec în supă. Împărțiți uniform între 4 boluri de supă încălzite și acoperiți cu brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista