Supă Fava și Pecorino: Zuppa di Fave e Pecorino

Supa Favan și Pecorino: Zuppa di Fave e Pecorino ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 286 calorii, 17g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți cimbru, pătrunjel, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 92%. Încercați Supă Favan și Pecorino: Zuppa di Fave e Pecorino, Insalata di fave e pecorino (salată proaspătă de fasole și brânză pecorino), și Tartele de fasole Fava și pecorino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, așezați fasolea fava, escarola, șalota, usturoiul întreg, cimbru și piper și adăugați suficientă apă pentru a ajunge la 2 inci deasupra solidelor. Aduceți la fierbere, reduceți la foc mic și gătiți 30 de minute.
Pureați amestecul în vasul unui robot de bucătărie și reveniți în tigaie.
Într-o tigaie mică, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați usturoiul tocat și gătiți până începe să se coloreze, aproximativ 2 minute, apoi adăugați pătrunjelul.
Se toarnă acest amestec în supă. Împărțiți uniform între 4 boluri de supă încălzite și acoperiți cu brânza.