Supă Farro cu Chorizo
Supa Farro cu Chorizo este o fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 549 calorii. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de naut, morcovi, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până farro ai putea urma acest curs principal cu Strudel Ușor De Mere ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 20 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Supă consistentă de Chorizo de pui, Kale, fasole și Farro, Zuppa di Farro (supă italiană Farro), și Squash ghindă umplute cu Chorizo și Farro.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați chorizo și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați morcovii, ceapa, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper în oală. Gatiti, amestecand, pana cand legumele incep sa se inmoaie, 4 pana la 5 minute.
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, până se întunecă ușor, 1 până la 2 minute.
Adăugați bulionul, farro și 2 căni de apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când farro este fraged, 20 până la 25 de minute. Se amestecă năutul, mătgul, chorizo, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Se fierbe la foc mic până când bietul este fraged, 3 până la 5 minute.