Supă Farro cu Chorizo

Supă Farro cu Chorizo
Supa Farro cu Chorizo este o fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 549 calorii. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de naut, morcovi, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până farro ai putea urma acest curs principal cu Strudel Ușor De Mere ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 20 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Supă consistentă de Chorizo de pui, Kale, fasole și Farro, Zuppa di Farro (supă italiană Farro), și Squash ghindă umplute cu Chorizo și Farro.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați chorizo și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
3
Transferați pe o farfurie.
4
Adăugați morcovii, ceapa, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper în oală. Gatiti, amestecand, pana cand legumele incep sa se inmoaie, 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, până se întunecă ușor, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
6
Adăugați bulionul, farro și 2 căni de apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când farro este fraged, 20 până la 25 de minute. Se amestecă năutul, mătgul, chorizo, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Se fierbe la foc mic până când bietul este fraged, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
PiperPiper
BulionBulion
Chard ElvețianChard Elvețian
FarroFarro
ApăApă
SareSare
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista