Supă elvețiană de brânză și paste

Supă elvețiană de brânză și paste
Nevoie de o curs principal fără lactate? Ciorba elvețiană de Bietă și paste ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,3 USD pe porție. O porție conține 402 calorii, 19g de proteine, și 15g de grăsime. 297 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați roșii, căței de usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Pastan De Fasole Albă Și Supă De Brânză Elvețiană, Supă elvețiană de brânză și paste cu chiftele de curcan, și Paste cu brânză elvețiană.

Instrucțiuni

1
Se toarnă uleiul într-o oală mare setată la foc mediu. Când este cald, adăugați pastele și gătiți, amestecând des, până se rumenesc ușor, trei până la cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți pastele și scurgeți-le într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Îndepărtați toate, cu excepția unei linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Cu focul încă pe mediu, adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este translucida, aproximativ cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați roșiile, amestecați bine și gătiți până când lichidul s-a redus, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6
Între timp, turnați o cană de bulion într-o cratiță mică și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Adăugați ficatul tocat și reduceți focul la minim. Gatiti pana cand ficatul este fraged, dar inca putin roz in interior, aproximativ 10 minute. Opriți focul și lăsați-l deoparte când ați terminat.
8
Când roșiile s-au redus, se toarnă bulionul rămas și se fierbe la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
9
Adăugați ciorba Elvețiană, pătrunjelul și pastele. Reduceți focul la mediu, condimentați după gust cu sare și gătiți până când pastele sunt fierte și bietul este fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Adăugați ficatul și gătiți încă cinci minute.
11
Când ați terminat, aruncați pătrunjelul. Puneți supa în boluri, condimentați după gust cu sare și garnisiți cu crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista