Supă elvețiană de brânză și paste

Supă elvețiană de brânză și paste
Nevoie de o curs principal fără lactate? Ciorba elvețiană de Bietă și paste ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,3 USD pe porție. O porție conține 402 calorii, 19g de proteine, și 15g de grăsime. 297 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați roșii, căței de usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Pastan De Fasole Albă Și Supă De Brânză Elvețiană, Supă elvețiană de brânză și paste cu chiftele de curcan, și Paste cu brânză elvețiană.

Instrucțiuni

1
Se toarnă uleiul într-o oală mare setată la foc mediu. Când este cald, adăugați pastele și gătiți, amestecând des, până se rumenesc ușor, trei până la cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți pastele și scurgeți-le într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Îndepărtați toate, cu excepția unei linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Cu focul încă pe mediu, adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este translucida, aproximativ cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
5
Adăugați roșiile, amestecați bine și gătiți până când lichidul s-a redus, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6
Între timp, turnați o cană de bulion într-o cratiță mică și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
7
Adăugați ficatul tocat și reduceți focul la minim. Gatiti pana cand ficatul este fraged, dar inca putin roz in interior, aproximativ 10 minute. Opriți focul și lăsați-l deoparte când ați terminat.
8
Când roșiile s-au redus, se toarnă bulionul rămas și se fierbe la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
9
Adăugați ciorba Elvețiană, pătrunjelul și pastele. Reduceți focul la mediu, condimentați după gust cu sare și gătiți până când pastele sunt fierte și bietul este fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Adăugați ficatul și gătiți încă cinci minute.
11
Când ați terminat, aruncați pătrunjelul. Puneți supa în boluri, condimentați după gust cu sare și garnisiți cu crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista