Nevoie de o curs principal fără lactate? Ciorba elvețiană de Bietă și paste ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,3 USD pe porție. O porție conține 402 calorii, 19g de proteine, și 15g de grăsime. 297 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați roșii, căței de usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Pastan De Fasole Albă Și Supă De Brânză Elvețiană, Supă elvețiană de brânză și paste cu chiftele de curcan, și Paste cu brânză elvețiană.
Instrucțiuni
1
Se toarnă uleiul într-o oală mare setată la foc mediu. Când este cald, adăugați pastele și gătiți, amestecând des, până se rumenesc ușor, trei până la cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scoateți pastele și scurgeți-le într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Îndepărtați toate, cu excepția unei linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Cu focul încă pe mediu, adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este translucida, aproximativ cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați roșiile, amestecați bine și gătiți până când lichidul s-a redus, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6
Între timp, turnați o cană de bulion într-o cratiță mică și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați ficatul tocat și reduceți focul la minim. Gatiti pana cand ficatul este fraged, dar inca putin roz in interior, aproximativ 10 minute. Opriți focul și lăsați-l deoparte când ați terminat.
8
Când roșiile s-au redus, se toarnă bulionul rămas și se fierbe la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
9
Adăugați ciorba Elvețiană, pătrunjelul și pastele. Reduceți focul la mediu, condimentați după gust cu sare și gătiți până când pastele sunt fierte și bietul este fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Adăugați ficatul și gătiți încă cinci minute.
11
Când ați terminat, aruncați pătrunjelul. Puneți supa în boluri, condimentați după gust cu sare și garnisiți cu crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat