Supa de șuncă și legume este o fără gluten, fără lactate și primal supă. O porție conține 104 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de slănină, șuncă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ supa de legume, cum se face supa de legume mix, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană.
Instrucțiuni
1
Gatiti slanina intr-un cuptor olandez mare la foc mediu pana cand este crocant; se sfărâmă și se lasă deoparte, rezervând picături (aproximativ 2 linguri) în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie
2
Adăugați prazul și țelina în tigaie cu picături; gatiti, amestecand ocazional, la foc mediu-mare 6 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați usturoiul și rozmarinul; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Usturoi
4
Adăugați morcovul și următoarele 5 ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 25 de minute sau până când legumele sunt fragede. Aruncați osul de șuncă. Se toarnă în boluri individuale de supă; se presară cu slănină și pătrunjel sfărâmate rezervate.