Supă de șuncă și fasole Lima
Nevoie de o supă fără gluten și fără lactate? Supa de șuncă și fasole Lima ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 103 calorii. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de ardei jalapeno, căței de usturoi, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Fasole Lima, Supă de șuncă și fasole Lima, și Supă De Fasole Lima.
Instrucțiuni
Așezați fasolea lima într-un cuptor olandez sau într-un ceainic pentru supă; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 in. Se aduce la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncați lichidul.
Într-un cuptor olandez acoperit cu spray de gătit, gătiți ceapa și usturoiul până se înmoaie. Se amestecă bulionul, șunca, morcovii, apa, jalapeno, pătrunjelul, piperul și fasolea lima. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 50 de minute sau până când fasolea este fragedă.