Slow Cooker sunca si supa de fasole ar putea fi doar supa pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 173 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 911 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, ceapă, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 23 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă de fasole marină, slănină și spanac (aragaz sub presiune, aragaz lent sau aragaz), Supă de șuncă și fasole cu aragaz lent, și Supă de șuncă și fasole cu aragaz lent.
Instrucțiuni
1
Așezați amestecul de supă de 15 fasole într-un castron mare și acoperiți cu câțiva centimetri de apă rece; înmuiați în frigider 8 ore până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scurgeți și clătiți.
3
Puneți amestecul de supă de 15 fasole, OS de șuncă, șuncă gătită, bulion de pui, apă, ceapă, morcovi, fasole nordică mare, usturoi, piper negru, sare și frunze de dafin într-un aragaz lent; se amestecă pentru a se combina. Gatiti la foc mic timp de 8 pana la 10 ore.