Supă de șuncă și fasole cu aragaz lent

Supă de șuncă și fasole cu aragaz lent
Slow Cooker sunca si supa de fasole ar putea fi doar supa pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 173 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 911 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, ceapă, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 23 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă de fasole marină, slănină și spanac (aragaz sub presiune, aragaz lent sau aragaz), Supă de șuncă și fasole cu aragaz lent, și Supă de șuncă și fasole cu aragaz lent.

Instrucțiuni

1
Așezați amestecul de supă de 15 fasole într-un castron mare și acoperiți cu câțiva centimetri de apă rece; înmuiați în frigider 8 ore până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De SupăAmestec De Supă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurgeți și clătiți.
3
Puneți amestecul de supă de 15 fasole, OS de șuncă, șuncă gătită, bulion de pui, apă, ceapă, morcovi, fasole nordică mare, usturoi, piper negru, sare și frunze de dafin într-un aragaz lent; se amestecă pentru a se combina. Gatiti la foc mic timp de 8 pana la 10 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Mare De NordFasole Mare De Nord
Supă De PuiSupă De Pui
Piper NegruPiper Negru
șuncă Gătitășuncă Gătită
Frunze De DafinFrunze De Dafin
OS De șuncăOS De șuncă
Amestec De SupăAmestec De Supă
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent

Echipamente

DificultateExpert
Gata În8 hrs, 23 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista