Supă de șuncă și fasole albă

Supa de șuncă și fasole albă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 224 calorii, 19g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, ceapă, fasole și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola cu șuncă și fasole verde, Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită a supei de legume, și Supă De Fasole Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală de supă la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati ceapa in ulei incins pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Condimentează ceapa cu condimente italiene. Continuați să gătiți și amestecați încă 1 minut.
Se amestecă bulionul de pui, fasolea albă, roșiile, varza, șunca și țelina în oală. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim; se fierbe până când țelina și varza sunt fragede, 15 până la 20 de minute.