Supă de șuncă, fasole și slănină cu varză murată

Supă de șuncă, fasole și slănină cu varză murată
Șuncă, fasole și supă de slănină cu varză murată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.08 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 775 calorii. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, pâine cu aluat, morcov și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă de fasole, cartofi și varză, Caserola de șuncă și fasole verde, și Fasole cu supă de slănină.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în oală de supă sau cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați slănina și rumeniți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
3
Scoateți slănina și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
4
Adăugați șunca și rumeniți, apoi îndepărtați și rezervați. Se topește în unt și se adaugă usturoiul, ceapa, cartofii, morcovii și frunza de dafin. Acoperiți parțial și gătiți să se înmoaie, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
Adăugați stocul, 2 căni de apă, șunca și slănina rezervate, varza și fasolea și fierbeți până când cartofii sunt fierți și se combină aroma de supă, încă 15 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Se răcește complet și se păstrează pentru o masă înainte.
7
Pentru a servi, reîncălziți la foc mediu.
8
Adăugați pătrunjelul chiar înainte de servire și treceți pâinea la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Revista