Supă de șuncă, fasole și brânză elvețiană

Supă de șuncă, fasole și brânză elvețiană
Supa de șuncă, fasole și brânză elvețiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.92 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 541 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, bulion de pui, bietă elvețiană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Fasole Elvețiană, Supă De Fasole Toscană Și Ciorbă Elvețiană, și Supă De Fasole Albă Cu Bietă Elvețiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 prăjiți feliile de slănină la foc mediu într-un cuptor olandez sau fierbător de supă, apoi îndepărtați și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Sotati usturoiul, ceapa, morcovul si tulpinile de smog Elvetian in grasime de bacon pana se inmoaie, apoi adaugati sunca, fulgi de ardei rosu si piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Chard ElvețianChard Elvețian
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Adăugați frunze de smog elvețian și sotati până se ofilesc.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
4
Adăugați bulion de pui, fasole romană și roșii. Se amestecă împreună, se mărește căldura și se aduce la fierbere. Se reduce focul și se fierbe, neacoperit, timp de aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Fasole BorlottiFasole Borlotti
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
5
Adăugați sos fierbinte și sos Worcestershire. Zdrobiți feliile de slănină și adăugați-le în supă. Se amestecă parmezanul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate43
Revista