Supă De Zi De Vară

Supă De Zi De Vară
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și supă primară? Supa de zi de vară ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 95 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 74 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ardei gras, roșii, tarhon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Începeți-vă ziua cu un Smoothie sănătos de banane, Prăjitură cu tigaie cu ciocolată + o zi la Târgul de Stat din Minnesota, și Salată ușoară de ouă cu conținut scăzut de carbohidrați și prima zi înapoi pe Keto.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Așezați 4 căni de amestec de legume într-un blender sau robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Întoarceți amestecul de legume piure în castron, amestecând pentru a combina. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate34
Revista