Supă De Whisky De Crab

Supa de whisky de Crab ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $3.75 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 231 calorii, 23g de proteine, și 7g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de piper cayenne măcinat, șalotă, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Crab și whisky irlandez Bisque, File mignon umplut cu Crab cu sos de boabe de piper whisky, și Cupcakes de cidru tare cu mere de whisky Caramel și cremă de unt de whisky (+ o zi de naștere pe blog!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu și sotati șalotele și usturoiul până se înmoaie.
Se toarnă bulionul de pui și se aduce la fierbere. Într-un castron mic, amestecați laptele și făina. Amestecați amestecul în oală și continuați să gătiți până când supa este ușor îngroșată.
Condimentează supa cu piper cayenne, sare și piper.
Se amestecă crabul și whisky-ul și se gătește până se încălzește.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.