Supă de vită și orz I
Supă de vită și orz s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. O porție conține 54 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 16 și costă 42 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de sare kosher, orz, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce e bine. Încercați Seria de supă de vită-Partea 2: Supă de vită și orz, Supă de orz de vită pentru 2, și Supă De Orz De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați oasele de vită într-un aragaz lent de dimensiuni mari.
Adăugați sare, tulpini de țelină, ceapă, buchete garnis, piper, morcovi, pătrunjel și usturoi. Umpleți aragazul lent la 2 inci de vârf cu apă fierbinte și gătiți timp de 6 ore, acoperit la foc mare, amestecând ocazional.
Adăugați orz și gătiți încă 2 ore amestecând ocazional sau până când carnea poate fi îndepărtată cu ușurință din oase.
Scoateți și aruncați ceapa, buchetele garnis, țelina și pătrunjelul.
Transferați oasele într-un vas și îndepărtați carnea din oase, având grijă să nu scoateți cartilajul sau zgârierea.
Puneți carnea înapoi în supă, amestecați și serviți.