Supă de vită și orz cu aragaz lent

Supă de vită și orz cu aragaz lent
Supa de vită și orz cu aragaz lent este o fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 288 calorii, 29G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână morcovi, carne de tocană de vită, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Supă de vită și orz cu aragaz lent, Supă De Orz De Vită (Aragaz Lent), și Supă De Orz De Vită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit. În aragaz, amestecați toate ingredientele, cu excepția mazării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Capac; gatiti la foc mic setarea 9-10 ore.
3
Se amestecă mazărea. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți; gătiți cu 20 până la 30 de minute mai mult sau până când mazărea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate50
Revista