Supă de vită și legume Hobo

Supă de vită și legume Hobo
Supa de vită și legume Hobo este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 320 calorii, 27G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $ 2.23 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 133 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, fasole, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 93%. Încercați Pachete De Legume Vagabond Cheesy La Gratar, Seria De Supă De Vită-Partea 3: Supă De Legume Din Carne De Vită, și Tocană De Hobo De Vită Măcinată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați bulionul de vită, morcovii, țelina, pătrunjelul, semințele de țelină și frunzele de dafin într-un aragaz lent setat la înălțime, acoperiți și gătiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Așezați carnea de vită măcinată, ceapa și usturoiul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti, amestecand frecvent pentru a sparge carnea de vita in bucati mici, pana cand ceapa este translucida si carnea de vita este rumenita si nu mai prezinta zone roz, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scurgeți grăsimea și amestecați roșiile fierte în amestecul de carne de vită. Se aduce la fierbere la foc mediu și se gătește, amestecând frecvent, până când roșiile se rup în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii RoșiiRoșii Roșii
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Amestecați cartofii, porumbul, fasolea verde și mazărea în supa din aragazul lent și adăugați amestecul de vită. Amestecați totul împreună, acoperiți și setați aragazul lent la înălțime. Gatiti timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Revista