Supă De Vită Veggie

Supă De Vită Veggie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de vită vegetală. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 78 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați sos de piper, friptură de vită, roșii fără sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Supă De Legume De Vită, Chunky Veggie Carne De Vită Supa, și Supă de vită și legume cu Mozzarella.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare sau cuptor olandez, combinați toate ingredientele. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 50-60 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista