Supă de verdeață, fasole și slănină
Ciorba de verdeață, fasole și slănină este o fără gluten, fără lactate și vegetarian felul principal. Această rețetă face 3 porții cu 164 calorii, 12g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână slănină cu conținut scăzut de sodiu, fasole cannellini fără sare, varză pre-tăiată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Fasole albă cu slănină și verdeață usturoi, Fasole Și Verdeață Și Supă De Cereale, și Lucky Greens, Fasole Și Supă De Cârnați.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o cratita mare la foc mediu-mare 8 minute sau pana cand este crocanta. Rezervați 2 lingurițe de picături în tigaie; aruncați excesul de picături.
Adăugați kale și următoarele 5 ingrediente la slănină și picături în tigaie. Se amestecă sosul fierbinte, dacă se dorește. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți 25 de minute.