Supă De Vară Finlandeză

Supă De Vară Finlandeză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa finlandeză de vară. Această rețetă servește 4. O porție conține 553 calorii, 21g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării scandinave. Un amestec de morcovi pentru copii, apă, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt O Supă De Vară Finlandeză Ușoară De Încercat, Supă Finlandeză De Legume De Vară (KES Unktokeitto), și Rețetă Finlandeză De Supă De Burbot.

Instrucțiuni

1
Încălziți apa până la fierbere într-o oală medie; adăugați cartofi. Reduceți căldura și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați sare, piper, unt, ceapă, morcovi și fasole verde; se fierbe până se înmoaie, apoi se adaugă mazărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Într-un castron mic, amestecați jumătate și jumătate și făină până se omogenizează; amestecați în legumele fierbinți. Gatiti, amestecand constant pana cand supa este usor ingrosata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista