Supă De Vară Finlandeză

Supă De Vară Finlandeză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa finlandeză de vară. Această rețetă servește 4. O porție conține 553 calorii, 21g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării scandinave. Un amestec de morcovi pentru copii, apă, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt O Supă De Vară Finlandeză Ușoară De Încercat, Supă Finlandeză De Legume De Vară (KES Unktokeitto), și Rețetă Finlandeză De Supă De Burbot.

Instrucțiuni

1
Încălziți apa până la fierbere într-o oală medie; adăugați cartofi. Reduceți căldura și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați sare, piper, unt, ceapă, morcovi și fasole verde; se fierbe până se înmoaie, apoi se adaugă mazărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Într-un castron mic, amestecați jumătate și jumătate și făină până se omogenizează; amestecați în legumele fierbinți. Gatiti, amestecand constant pana cand supa este usor ingrosata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista