Supă de varză și linte

Supa de varză și linte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 209 calorii, 13g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți ulei de măsline, la 8 cepe verzi, roșii coapte ferme și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este super. Încercați Linte, varză și roșii Dal, Pitas De Linte Cu Salată De Varză Roșie, și Slow Cooker Mushrooom-Rulouri De Varză Umplute Cu Linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sortează lintea și aruncă resturile. Clătiți lintea și puneți - o într-o tigaie de 6 până la 8 litri.
Adăugați 4 căni de apă, bulion, semințe de chimen, ulei de măsline, varză, varză, morcovi și roșii.
Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se acoperă și se fierbe ușor, amestecând ocazional, până când legumele sunt moi și aromele bine amestecate, aproximativ 1 oră.
Tăiați capetele din ceapă și tăiați ceapa. Puneți supa în boluri, adăugați ceapă și condimentați după gust cu sare.