Supă de varză murată cu șuncă și ciuperci

Supă de varză murată cu șuncă și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de varză murată cu șuncă și ciuperci. Această rețetă face 4 porții cu 381 calorii, 26g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 410 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de șuncă, ceapă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma frunzele de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Pierogi (varză murată cu cartofi și ciuperci), Supă De Varză Murată, și Supă De Varză Murată.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Adăugați ciupercile și sotati până când toată umezeala s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
5
Adăugați șunca, varza murată, bulionul, orzul, frunzele de dafin, sarea și piperul și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Reduceți focul și fierbeți până când orzul este fraged, aproximativ 30-45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista