Supă de varză murată cu șuncă și ciuperci

Supă de varză murată cu șuncă și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de varză murată cu șuncă și ciuperci. Această rețetă face 4 porții cu 381 calorii, 26g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 410 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de șuncă, ceapă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma frunzele de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Pierogi (varză murată cu cartofi și ciuperci), Supă De Varză Murată, și Supă De Varză Murată.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Adăugați ciupercile și sotati până când toată umezeala s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Adăugați șunca, varza murată, bulionul, orzul, frunzele de dafin, sarea și piperul și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
OrzOrz
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Reduceți focul și fierbeți până când orzul este fraged, aproximativ 30-45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista