Supă de varză murată cu șuncă și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de varză murată cu șuncă și ciuperci. Această rețetă face 4 porții cu 381 calorii, 26g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 410 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de șuncă, ceapă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma frunzele de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Pierogi (varză murată cu cartofi și ciuperci), Supă De Varză Murată, și Supă De Varză Murată.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie.
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5-7 minute.
Se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează, aproximativ un minut.
Adăugați ciupercile și sotati până când toată umezeala s-a evaporat.
Adăugați șunca, varza murată, bulionul, orzul, frunzele de dafin, sarea și piperul și dați la fiert.
Reduceți focul și fierbeți până când orzul este fraged, aproximativ 30-45 de minute.