Supă De Varză De Pui Thailandeză

Supă De Varză De Pui Thailandeză
Supa de varză de pui thailandeză este o fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 306 calorii. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Este perfect pentru Toamna. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Dacă aveți la îndemână praz, morcovi, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Supă de varză Thailandeză Napa și arahide, Pui la grătar thailandez și Broccoli pe varză Napa, și Carne Lite: salată de varză Thailandeză cu pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți pieptul de pui și bulionul într-o oală sau cuptor olandez. Aduceți la fierbere și lăsați să fiarbă timp de aproximativ 20 de minute sau până când puiul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Scoateți puiul din bulion și lăsați-l deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3
Puneți prazul și morcovii în oală și fierbeți-le timp de 10 minute sau până se înmoaie. Tăiați puiul răcit pentru a mușca bucăți de dimensiuni și readuceți-l în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați varza și tăiței de ou și gătiți încă 5 minute sau până când tăiței sunt moi. Supa trebuie să fie groasă ca o tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
5
Serviți fierbinte și aromă după gust cu sos de chili Thailandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Thai în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Obiceiul Chenin Blanc cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Obiceiul Chenin Blanc
Obiceiul Chenin Blanc
Chenin clasic în stil vechi, cu o mulțime de mineralitate, papaya verde, lămâie meyer, nucșoară albă de piersici și note slabe de fructe cu sâmburi cu aciditate racy. Un vin super prietenos cu mâncarea, care este o împerechere nebună cu stridii și pui fript.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista