Supă De Varză De Pui Thailandeză
Supa de varză de pui thailandeză este o fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 306 calorii. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Este perfect pentru Toamna. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Dacă aveți la îndemână praz, morcovi, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Supă de varză Thailandeză Napa și arahide, Pui la grătar thailandez și Broccoli pe varză Napa, și Carne Lite: salată de varză Thailandeză cu pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți pieptul de pui și bulionul într-o oală sau cuptor olandez. Aduceți la fierbere și lăsați să fiarbă timp de aproximativ 20 de minute sau până când puiul este gătit.
Scoateți puiul din bulion și lăsați-l deoparte să se răcească.
Puneți prazul și morcovii în oală și fierbeți-le timp de 10 minute sau până se înmoaie. Tăiați puiul răcit pentru a mușca bucăți de dimensiuni și readuceți-l în oală.
Adăugați varza și tăiței de ou și gătiți încă 5 minute sau până când tăiței sunt moi. Supa trebuie să fie groasă ca o tocană.
Serviți fierbinte și aromă după gust cu sos de chili Thailandez.