Supă de usturoi cu crouton
Supa de usturoi cu crouton necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Acest aperitiv are 485 de calorii , 12 g de proteine și 40 g de grăsime per porție. Pentru 1,99 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . Dacă aveți la îndemână smântână grea pentru frișcă, căței de usturoi, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 43% . Încercați crostini de radicchio și prosciutto sărați, acoperiți cu sapa dulce siropoasă , salată de avocado și roșii, acoperite cu creveți la grătar și felii de cartofi cu vârf de brie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, gătiți usturoiul în ulei la foc mic timp de 3-5 minute sau până când devine auriu.
Se ia de pe foc; puse deoparte.
Într-un cuptor olandez la foc mediu-mare, gătiți ceapa în unt până se înmoaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți, amestecând ocazional, timp de 30 de minute sau până când devine maro auriu.
Se adauga bulionul, cimbrul, dafinul si usturoiul rezervat. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute pentru a permite aromelor să se amestece. Se amestecă smântâna; căldură prin. Aruncați frunza de dafin.
Pentru crutoane, puneți pâinea într-un castron mic.
Combinați uleiul, rozmarinul, sare și piper; se stropesc peste pâine și se amestecă.
Puneți într-un 15 inchi neuns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Coaceți la 400° timp de 15-20 de minute sau până când devine auriu, amestecând din când în când.
Împărțiți supa în patru boluri. Acoperiți cu crutoane, brânză și pătrunjel.