Supă de usturoi cu crouton

Supă de usturoi cu crouton
Supa de usturoi cu crouton necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Acest aperitiv are 485 de calorii , 12 g de proteine și 40 g de grăsime per porție. Pentru 1,99 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . Dacă aveți la îndemână smântână grea pentru frișcă, căței de usturoi, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 43% . Încercați crostini de radicchio și prosciutto sărați, acoperiți cu sapa dulce siropoasă , salată de avocado și roșii, acoperite cu creveți la grătar și felii de cartofi cu vârf de brie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, gătiți usturoiul în ulei la foc mic timp de 3-5 minute sau până când devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Se ia de pe foc; puse deoparte.
3
Într-un cuptor olandez la foc mediu-mare, gătiți ceapa în unt până se înmoaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți, amestecând ocazional, timp de 30 de minute sau până când devine maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Se adauga bulionul, cimbrul, dafinul si usturoiul rezervat. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute pentru a permite aromelor să se amestece. Se amestecă smântâna; căldură prin. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5
Pentru crutoane, puneți pâinea într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Combinați uleiul, rozmarinul, sare și piper; se stropesc peste pâine și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Puneți într-un 15 inchi neuns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Coaceți la 400° timp de 15-20 de minute sau până când devine auriu, amestecând din când în când.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
9
Împărțiți supa în patru boluri. Acoperiți cu crutoane, brânză și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista