Supa de tăiței de vită taiwaneză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 914 calorii, 41G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, vin de orez, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Încercați Supă De Tăiței De Vită Taiwaneză, Supă De Tăiței De Vită Taiwaneză, și Supă De Tăiței Danzai Taiwaneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-o oală mare, cu fund greu sau cuptor olandez la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați carnea de vită și gătiți fără să vă mișcați până se rumenesc bine pe prima parte, aproximativ 4 minute. Se amestecă și se gătește până se rumenesc bine peste tot, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Transferați carnea de vită într-un castron mare și repetați cu încă 1 lingură de ulei și carnea de vită rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați lingura rămasă de ulei în aceeași tigaie și încălziți până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați ghimbirul feliat, căței de usturoi și ardei iute. Gatiti, amestecand, pana cand parfumati, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
6
Adăugați Roșia tocată și amestecați încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
7
Adăugați zahărul și amestecați până se dizolvă, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Adăugați sosul de fasole chili și amestecați până când amestecul începe să buleze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Întoarceți carnea de vită în oală. Se amestecă pentru a se încălzi și se acoperă carnea cu condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați vinul de orez și gătiți timp de 1 minut, răzuind bucățile rumenite de pe fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați anasonul stelat, boabele de piper Sichuan, sosul de soia întunecat, sosul de soia ușor și apa. Aduceți la fierbere. Apoi reduceți căldura la foc mic și acoperiți. Gatiti pana cand carnea de vita este frageda, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia închis
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Chile Scotch Bonet, Tocat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
12
Folosind clești, scoateți cu grijă cuburile de vită din tocană și puneți-le deoparte într-un bol. Strecurați cu grijă supa peste o strecurătoare sau o strecurătoare pentru a prinde ghimbirul, boabele de piper și alte solide rătăcite. Păstrați orice solide sau bucăți mici de carne de vită din amestecul strecurat pe care poate doriți să îl păstrați și reveniți la supă. Întoarceți carnea de vită în supă și adăugați verdeață pentru a se ofili, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Verzii
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Bomboanele Lui Peachie-o
13
Gatiti taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj. Se strecoară tăiței și se împarte în boluri de servire. Puneți supa caldă și bucățile de vită în fiecare castron și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)