Supă de tăiței cu pui și Ramen cu aragaz lent

Supă de tăiței cu pui și Ramen cu aragaz lent
Rețeta supă de tăiței cu pui și Ramen cu aragaz lent este gata în aproximativ 8 ore și 20 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Pentru $2.34 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 224 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de mazăre de zahăr, lăstari de bambus, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Tăiței De Pui Cu Aragaz Lent, Supă De Tăiței De Pui Cu Aragaz Lent, și Supă De Tăiței De Pui Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
În aragaz lent de 3 1/2 sau 4 litri, coapse de pui stratificate, morcovi, țelină, lăstari de bambus, castane de apă și conținutul pachetului de condimente din amestecul de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se toarnă bulion deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Capac; gătiți la setare scăzută timp de 7 până la 8 ore.
4
Cu aproximativ 10 minute înainte de servire, scoateți puiul din aragazul lent; așezați pe farfurie mare. Tăiați puiul cu 2 furculițe; reveniți la aragazul lent și amestecați bine. Rupeți grosolan tăiței din amestecul de supă în supă. Se amestecă mazărea de zahăr dezghețată. Acoperiți; gătiți încă 10 minute sau până când tăiței sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Chiar înainte de servire, amestecați ceapa. Dacă doriți, adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista