Supă De Tei

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de tei. Această rețetă servește 8 și costă 3,23 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 629 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați poblano chile, ulei de măsline, fâșii de tortilla prăjite și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă De Crab De Var, Supă de pui și Lime, și Supă De Var De Morcovi.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-un vas mare și greu și umpleți-l cu apă rece pentru a acoperi cu cel puțin 1 inch. Înjumătățiți 1 din ceapă.
Adăugați morcovii, jumătățile de ceapă, țelina, căței de usturoi, frunzele de dafin și boabele de piper și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu și fierbeți ușor timp de 2 ore, îndepărtând orice gunoi care se ridică în vârf.
Scoateți puiul din bulion și lăsați-l să se odihnească într-un vas mare până când este suficient de rece pentru a se descurca. Strecurați bulionul de pui și readuceți-l în oală. Veți avea 10 până la 12 căni de bulion.
Scoateți pielea din puiul răcit și aruncați-o; tăiați carnea și readuceți-o în bulionul din oală.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare setată la foc mediu.
Tăiați ceapa rămasă în zaruri de 1/4 inch. Sautați ceapa tăiată cubulețe, usturoiul tocat, poblano și porumbul timp de aproximativ 3 minute până când legumele sunt moi. Se amestecă legumele saut în bulionul de pui, se amestecă sarea, oregano și sucul de lămâie și se aduce amestecul la foc mic. Gustați și adăugați mai multă sare și suc de lămâie, dacă este necesar.
Se servește fierbinte cu toppingurile la alegere.
Supa poate fi preparată cu până la 2 zile în avans, acoperită și refrigerată.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Brutarie si Caf-ul din 199