Supă De Taco Din Texas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați supa de Taco din Texas. Acest curs principal are 526 calorii, 30g de proteine, și 29G de grăsime per portie. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $1.9 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de amestec de condimente taco, amestec de pansament ranch, ardei serrano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Texas Taco Platter, Texas Taco Joes, și Texas Taco Dip Platou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare la foc mediu, gătiți carnea de vită până se rumenesc. Se amestecă ceapa și se mai gătește câteva minute.
Se amestecă fasolea pinto, porumbul, roșiile tăiate cubulețe cu ardei iute verzi, ardeii serrano, condimentele taco și amestecul de pansament ranch. Umpleți vasul cu apă pentru a ajunge la doi centimetri de vârf. Se aduce la fierbere timp de 30 de minute, amestecând ocazional, apoi se reduce focul și se fierbe încă 30 de minute.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare delicată roșu intens. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carne albă, cum ar fi iepure, carne de porc sau prepeliță, precum și cu pește gras și crustacee în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușoare.