Supă De Sparanghel I

Supă De Sparanghel I
Supă de sparanghel pe care o iau în jur 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,43 USD pe porție. O porție conține 159 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil hor d ' oeuvre pentru Toamna. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sparanghel, bulion de pui, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și întregi 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Rețete similare includ Supă De Sparanghel Cu Rulouri Crocante De Sparanghel, Supa de sparanghel, lămâie și Orzo din New England Soup Factory, și Supă de sparanghel.

Instrucțiuni

1
Se fierb și se pasează cartofii. Puree într-un blender și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
În oală mare, dizolvați bouillon în apă urmând instrucțiunile de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați sulițe de sparanghel și amestecați până când sulițele se dizolvă. Se amestecă cartofii. Condimentează cu semințe de fenicul și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
4
Garnisiți cu verdeață de fenicul, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
5
Se servește fierbinte.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Bodegas Naveran Dama Cava cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Bodegas Naveran Dama Cava
Bodegas Naveran Dama Cava
Unul dintre puținele Cavas vintage fabricate în Spania. Dama este corpolent, dar luminos și crocant. Proprietatea Naver Electronn produce Cavas de înaltă calitate din 1901. Toate Cava-urile făcute aici sunt din podgorii deținute și controlate de moșie. Dama este fermentată în sticlă (a la M. Champenoise) și îmbătrânită în drojdie timp de 24 de luni.Caves Naveran este un producător de Cava premium care folosește struguri cultivați în proprietate. Naveran Dama este o capodoperă Cava, o combinație de Chardonnay, care conferă vinului corp și volum, și Parellada, care conferă un caracter strălucitor, strălucitor, care taie prin rotunjimea untoasă a Chardonnay-ului. Iubitorii de șampanie se vor bucura de acest "Fizz al fermierului" mediteranean cu stridii, ton crud și sushi. Aciditatea sa proaspătă complimentează și deserturile cu fructe, în special piersicile și portocalele feliate.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate66
Revista