Supă de sparanghel cu brie
Supa de sparanghel și brie se prepară aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă este pentru 4 persoane și costă 2,44 USD per porție. Vă urmăriți silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 574 de calorii , 10 g de proteine și 52 g de grăsimi per porție. Vă este oferită de Taste of Home. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un aperitiv destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână supă de legume, făină, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 35% . Acest scor este destul de slab. Alouette Crème De Brie Shrimp Cups , Alouette® Merișor Brie și Alouette® Baby Brie® Pizza cu ardei caramelizat și ceapă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, sotați sparanghelul în unt până se înmoaie. Adăugați făina și amestecați până se omogenizează. Gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până se rumenește. Adăugați treptat supa, smântâna și vinul sau supă suplimentară. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; fierbeți la foc mic timp de 10-15 minute.
Într-un blender; acoperiți și mixați supa în tranșe până obțineți o consistență omogenă. Puneți înapoi în tigaie. Tăiați brânză Brie cubulețe și adăugați-o în supă. Fierbeți la foc mic, fără capac, timp de 5 minute sau până când brânza se topește.