Supă de spanac, miel și Orzo
Supa de spanac, miel și Orzo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 49G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 559 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de disponibil pe piețe, frunze de dafin, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Supă De Stracciatella De Spanac Cu Orzo, Supă De Spanac Și Lămâie Cu Orzo, și Supă De Spanac Și Lămâie Cu Orzo.
Instrucțiuni
Aduceți apă și bulion de pui la fiert într-o cratiță mare grea sau cuptor olandez la foc mare.
Adăugați coajele de miel, morcovul, ceapa tocată, țelina și frunza de dafin și dați la fiert. Reduceți căldura și fierbeți până când mielul este fraged, aproximativ 1 oră și 20 de minute.
Transferați mielul în farfurie și răciți ușor.
Scoateți carnea din os și tăiați-o în bucăți de 1/2 inch. Se strecoară lichidul de gătit și se rezervă.
În aceeași oală, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Se adauga ceapa feliata si saut pana se inmoaie, aproximativ 6 minute.
Adăugați lichid de gătit rezervat, carne de miel și orzo. Gatiti supa la foc mediu pana cand orzo este fraged, dar inca ferm de muscat, aproximativ 20 de minute.
Adăugați spanacul în supă și gătiți până se ofilesc, aproximativ 2 minute. Condimentează supa după gust cu sare și piper. (Supa poate fi preparată cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți supa la foc mic înainte de servire.) Supă de oală în boluri.
Serviți, trecând separat parmezanul ras.