Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de somon și măcriș de primăvară. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $ 4.08 pe portie. O porție conține 481 calorii, 18g de proteine, și 37g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pătrunjel cu frunze plate, bulion de somon, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Măcriș Aproape De Primăvară, Supă verde de primăvară de spanac, salată verde și măcriș, și Quiche De Primăvară Cu Praz Și Măcriș pentru rețete similare.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.