Supă De Somon Oscar

Supă De Somon Oscar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de somon Oscar. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 171 calorii, 18g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de somon roz, sare, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până extract de migdale ai putea urma acest curs principal cu Tarta Cu Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este remarcabil. Încercați Mousse De Somon Demn De Oscar, Steak Oscar (Pentru 2), și Steak Oscar pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista