Supă de sfeclă, ghimbir și lapte de cocos

Supa de sfeclă, ghimbir și lapte de cocos ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 325 calorii. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, lapte de cocos, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Supă de dovlecei de ghindă cu lapte de cocos și fiert cu ghimbir, Lapte auriu: Turmeric cremos și ceai de ghimbir cu lapte de cocos, și Tort cu unt de cocos cu lapte de gheață de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc mediu. Saut ceapa,5 minute.
Adăugați usturoi și ghimbir;gatiti, amestecand des, 5 minute.
Adăugați sfeclă și 4 căni de stoc; aduceți la fierbere, apoi reduceți căldurași fierbeți până când sfecla este fragedă cu furculița,20 de minute. Cu animmersion sau blender obișnuit,supă de piure, adăugând stoc de 1 cană rămas, după cum este necesar, pentru a atinge consistența dorită. Se amestecă laptele, sarea și piperul.
Garnisiți cusfecla de pătrunjel și julienned șiserviți cu pâine, dacă doriți.