Rețeta Manhattan Clam Chowder este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $ 7.04 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 671 calorii, 21g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână vin, ulei de măsline, scoici cu gât mic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă De Scoici Din Manhattan, Supă De Scoici Din Manhattan, și Supă De Scoici Din Manhattan.
Instrucțiuni
1
Sos De Supă De Scoici
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
2
Într-o cratiță medie la foc mare, reduceți sucul de scoică la 2 căni. Curățați bine și clătiți scoicile sub apă curentă rece. Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Scoici
Scoici
Apă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați șalotele, țelina, usturoiul, roșiile, pătrunjelul și pasta de roșii și amestecați constant timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Ceapă Eșalotă
Pătrunjel
țelină
Usturoi
Tomate
4
Adăugați scoicile și amestecați timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici
5
Adăugați vinul, acoperiți și continuați să gătiți la foc mare până când majoritatea scoicilor s-au deschis, 1 1/2 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici
Vin
6
Se transferă într-un castron și se răcește peste o baie de gheață; aruncați orice scoici nedeschise. Rezervați aproximativ 2 căni de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Scoateți toate scoicile, cu excepția a 8 scoici, tăiați și aruncați mantalele, păstrând doar burțile. Într-o cratiță medie, combinați sucul de scoici redus cu lichidul de gătit cu scoici și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Scoici
Coji De Paste
Scoici
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc și se amestecă untul până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
9
Adăugați crenguțele de cimbru, condimentați cu suc de lămâie după gust și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Suc De Lămâie
10
Scoateți și aruncați crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
11
Ragut De Scoici
12
Într-o tigaie saut mediu, aduceți bulionul de pui la foc mic la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Adăugați șalota și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
14
Adăugați boabele de porumb și fierbeți până sunt fierte, 1 1/2 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Porumb
15
Adăugați țelina și gătiți până se înmoaie,2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
16
Adăugați scoicile, roșiile cherry confitate și frunzele de țelină. Continuați să fierbeți până când frunzele de țelină s-au ofilit și roșiile cherry și scoicile sunt calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Cherry
Frunze De țelină
Scoici
17
Adăugați roșiile cherry înjumătățite și untul. Rotiți tigaia pentru a topi untul în ragout și condimentați cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Cherry
Unt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
18
Pentru A Termina
19
Împărțiți sosul de pudră de scoici în 4 boluri, rezervând 1/4 cană pentru finisare. Împărțiți ragoul de scoici printre boluri. Aerați sosul de pudră de scoici rezervat cu un blender de mână și lingurați spuma deasupra fiecărui fel de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
Bol
20
Garnisiți cu frunze de țelină și 2 scoici în coji și terminați cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De țelină
Ulei De Măsline
Coji De Paste
Scoici
21
Retipărit cu permisiunea I Love New York: Ingredients and Recipes de Daniel Humm și Will Guidara, 8013 Ten Speed PressA originar din Elveția, Daniel Humm și-a început pregătirea culinară la o vârstă fragedă și a continuat să gătească în multe dintre cele mai bune hoteluri și restaurante elvețiene. Humm a câștigat prima sa stea Michelin la vârsta de douăzeci și patru de ani ca bucătar executiv la Gasthaus zum Gupf în Alpii Elvețieni. În 2003, s-a mutat în Statele Unite și a devenit bucătar executiv la Campton din San Francisco
22
A primit patru stele de la San Francisco Chronicle. Trei ani mai târziu a devenit bucătar executiv al Eleven Madison Park.Provenind din Sleepy Hollow, New York, Will Guidara a fost cufundat în industria restaurantelor de la vârsta de treisprezece ani. Este absolvent al școlii de administrare hotelieră de la Universitatea Cornell și a urmat școala culinară din nordul Spaniei. Guidara s-a antrenat în sălile de mese din Tribeca Grill, Spago și Tabla și a deschis restaurantele de la Muzeul de Artă Modernă înainte de a deveni director general al Eleven Madion Park în 2006.Sub conducerea lui Humm și Guidara, Eleven Madison Park a primit patru stele de la New York Times, a câștigat trei stele Michelin și a primit un loc râvnit pe lista San Pellegrino a celor mai bune 50 de restaurante din lume. Restaurantul a primit, de asemenea, șase Premii James Beard, inclusiv Oustanding Chef și restaurant remarcabil în America. În 2011, Humm și Guidara au cumpărat Eleven Madison Park și, la începutul anului 2012, au continuat să deschidă spațiile de mâncare și băuturi de la Hotelul NoMad. Ei sunt, de asemenea, autorii Eleven Madison Park: The Cookbook.
Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.