Supă de scoici

Supă de scoici
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în cutia dvs. de rețete, Cioua de scoici ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 2,87 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 780 de calorii, 20 g de proteine și 60 g de grăsime fiecare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat american. Un amestec de boia de ardei, foi de dafin, marsala și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 51%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cioara de scoici, Cioara de scoici și Cioara de scoici.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Puneți o oală mare sau rondeau pe aragaz și adăugați 3 căni de apă. Aduceți apa la fiert și adăugați scoici. Gatiti pana cand scoicile se deschid. Deși este important să amestecați scoicile în timp ce se gătesc, aveți grijă pentru că cojile sunt fragile și se rup ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Iute, Pentru AromăSos Iute, Pentru Aromă
Sos Iute, Pentru AromăSos Iute, Pentru Aromă
2 Praz (doar Partea Albă și Verde Deschis), Curățați și Tăiați Cubulețe2 Praz (doar Partea Albă și Verde Deschis), Curățați și Tăiați Cubulețe
Praz (doar Partea Albă și Verde Deschis), Curățat și Tăiat CubulețePraz (doar Partea Albă și Verde Deschis), Curățat și Tăiat Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
5 Kilograme De Scoici, Curățate în Apă Rece Până Când Nu Mai Rămâne Nisip Pe Scoici5 Kilograme De Scoici, Curățate în Apă Rece Până Când Nu Mai Rămâne Nisip Pe Scoici
Scoici De Gât, Spălate în Apă Rece Până Când Nu Mai Rămâne Nisip Pe ScoiciScoici De Gât, Spălate în Apă Rece Până Când Nu Mai Rămâne Nisip Pe Scoici
3
Pune scoicile într-o strecurătoare și rezervă lichidul de gătit. Scoicile decojite; aruncați cojile și rezervați separat carnea de scoici și lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Sos Worcestershire, Pentru AromăSos Worcestershire, Pentru Aromă
Sos Worcestershire, Pentru AromăSos Worcestershire, Pentru Aromă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Adăugați baconul într-o altă oală mare și gătiți la foc mediu până devine crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 InciCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
Spălate și Tăiate Cubulețe De 3/4 InciSpălate și Tăiate Cubulețe De 3/4 Inci
5
Scurge baconul cu o lingura cu fanta pe un prosop de hartie, pudram cu piper Alep si punem deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlepPiper Alep
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Adăugați untul în grăsimea de bacon din oală și gătiți rapid țelina, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Se presară cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
8
Scoateți țelina cu o lingură cu șuruburi și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
9
Adăugați usturoiul, prazul și ceapa în oală și stropiți cu sare și piper negru. Gatiti pana cand legumele devin fragede si translucide, 3 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Adăugați vermutul. Continuați să gătiți până când aproape tot lichidul s-a evaporat, 8 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
11
Între timp, într-o altă oală mare, combinați smântâna, cimbrul, cartofii și foile de dafin. Aduceți amestecul la fiert ușor și gătiți până când cartofii sunt fragezi, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
12
Se presară cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
13
Adăugați un strop de sos iute și Worcestershire. Se amestecă pentru a se amesteca. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Sezonul GoyaSezonul Goya
14
Există șanse mari să existe nisip în lichidul de gătit scoici. Se strecoară și se adaugă în amestecul de ceapă/praz. Se amestecă pentru a se amesteca. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul GoyaSezonul Goya
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
15
Se amestecă cu amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
16
Adăugați carnea de scoici, țelina rezervată, tarhonul și mărarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
17
Scoateți și aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
18
Adăugați marsala. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul GoyaSezonul Goya
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
19
Adăugați mai multă smântână și apă dacă este necesar. Acoperiți cu bacon chiar înainte de servire și serviți cu
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
20
Pâine coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
21
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Aranjați pâinea pe o foaie de copt într-un singur strat. Topiți untul într-o tigaie mică la foc mic și adăugați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
22
Se presară cu sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
23
Se încălzește ușor timp de 1 minut. Folosiți o pensulă de patiserie pentru a acoperi feliile de pâine cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
24
Turnați orice unt rămas în partea de jos a foii de copt. Pudrați pâinea cu boia și semințe de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MărarSemințe De Mărar
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
25
Așezați foaia de copt în centrul cuptorului și coaceți până când feliile sunt rumenite și crocante, 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
26
Scoateți și răciți timp de un minut înainte de a servi alături de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional

Ingrediente

227ardei habeneropre-sliced bacon, cut into 1-inch piecespre-sliced bacon, cut into 1-inch pieces2grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi2ceapagreen celery, washed, trimmed and sliced into 1/2-inch roundsgreen celery, washed, trimmed and sliced into 1/2-inch rounds1Oreos dublu umplutsemințe de mărarsemințe de mărar2401 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvermut uscatvermut uscat2401 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvermut uscatvermut uscat1Oreos dublu umplutmărar proaspăt tocatmărar proaspăt tocat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamtarhon proaspăt tocattarhon proaspăt tocat1parmezan rascimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat2cuișoareusturoi, decojit și tocatusturoi, decojit și tocat4cuișoaregarlic, peeled, halved lengthwise and cut into thin slicesgarlic, peeled, halved lengthwise and cut into thin slices4761 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)61 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteHot sauce, for flavorHot sauce, for flavor61 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat61 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSare Kosher și piper alb proaspăt măcinatSare Kosher și piper alb proaspăt măcinat2leeks (white and light green part only), cleaned and dicedleeks (white and light green part only), cleaned and diced340ardei habenerolittleneck clams, scrubbed in cold water until no grit remains on the shellslittleneck clams, scrubbed in cold water until no grit remains on the shells1parmezan rasmarsala uscatămarsala uscată2cp. legume (de exemplu, spanac)lichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă2Crustă: firimituri de biscuiți grahamunt nesăratunt nesărat6Crustă: firimituri de biscuiți grahamunt nesăratunt nesărat61 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteWorcestershire sauce, for flavorWorcestershire sauce, for flavor1miciceapă galbenă, curățată și tăiată cubulețeceapă galbenă, curățată și tăiată cubulețe4Yukon gold potatoes, washed and cut into 3/4-inch diceYukon gold potatoes, washed and cut into 3/4-inch dice

Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, Sani De Fazan Daca), Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Riesling, 1 Piersică Sau Nectarină Medie, Feliată, Tipul Elementului De Meniu

Cioaia de scoici funcționează foarte bine cu Chardonnay, băutură alcoolică și vin alb. Chowderul poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia prin bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau mergeți acasă cu un chardonnay bogat și untos. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Bucătăriiamerican
Revista