Supă de Salsa

Supă de Salsa
Supa de Salsa necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.94 pe portie, veți obține o supă care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 245 calorii. 38 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de roșii, ceapă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Supă De Salsa, Supă De Pui Salsa, și Supă De Salsa Din Sud-Vest.

Instrucțiuni

1
Introduceți toate ingredientele într-un blender sau robot de bucătărie cu o măcinare generoasă de piper și sare, dacă doriți. Pulsează până obții o supă groasă și spumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Serviți imediat cu chipsuri de tortilla pe lateral sau răciți până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate24
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista