Supă De Rădăcină De Morcov Și Coriandru
Supa de rădăcină de morcov și coriandru este un fără gluten, primar și vegan supă. Această rețetă servește 6. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 19 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare și piper kosher, rădăcini de coriandru, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de SippitySup. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Supă de morcovi și coriandru, Supă de morcovi și coriandru, și Supă de morcovi și coriandru.
Instrucțiuni
Puneți un cuptor olandez mare cu fund greu sau din fontă la foc mediu-mare.
Adăugați semințele de coriandru și prăjiți până când sunt parfumate, aproximativ 1 până la 2 minute.
Adăugați uleiul de măsline oala și amestecați pentru a acoperi semințele.
Adăugați ceapa, rădăcinile de coriandru și usturoiul. Gatiti amestecand des pana se inmoaie bine, aproximativ 6 minute.
Adăugați morcovii și țelina. Gatiti amestecand des pana cand legumele incep sa se coloreze, inca 8 minute. Deglazează tigaia cu vinul.
Adăugați stocul și lăsați să fiarbă, apoi reduceți focul la foc mic. Gatiti descoperit pana cand morcovii sunt foarte moi, aproximativ 10 minute.
Scoateți-l de pe foc și folosiți un blender de imersie pentru a curăța aproximativ supa după bunul plac. Poate fi necesar să ajustați consistența cu puțină apă. Se condimentează cu sare și piper. Reveniți la căldură și reîncălziți supa dacă este necesar.
Se ornează cu coriandru și se servește cald.