Supă De Roșii Thailandeze

Reteta supa de rosii thailandeze este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Această rețetă servește 4 și costă 1,3 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 427 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați orez brun, lapte de cocos, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Funcționează bine ca o supă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supa de roșii thailandeze cremoasă accidentală a Alisei, supă de roșii, cum se face supă de roșii / stil restaurant, și supă de tofu de legume thailandeze , cum se face supă de tofu de legume thailandeze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, încălziți laptele de cocos și pasta de curry, amestecând ocazional, până când laptele este cald și pasta de curry este dizolvată. Se amestecă supa de roșii. Gatiti pana la abur, dar nu lasati amestecul sa fiarba.
Supă de oală în boluri; acoperiți fiecare cu o lingură de orez brun.
Se presară busuioc, migdale și nucă de cocos prăjită.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Gabrielskloof Chenin Blanc]()
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.